Bemutatkozás / About usTisztelt Ügyfelünk,

nagyon köszönjük, hogy részt vett árverésünkön s remélhetőleg sikerült elnyernie az áhított tételt.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a szombaton (06.05) lezáródott árverésen a licitügynöknél leadott vételi megbízásoknál technikai hiba történt. Ezért előforduhat, hogy olyan leütési árat kapott, amely köszönő viszonyban sincs az Ön által megadott legmagasabb vételi ajánlattal. Kérem, ezt ne vegye figyelembe. Aukciónkhoz a felületet az Axioart biztosítja, s jelenleg is azon dolgozik, hogy visszakeresse a valós liciteket. Ezért a helyes leütési árról a technikai hiba kijavítása után, email-ben értesíti Önt. Az online árverés feltételeit szerződéses partnerünk, az Axioart.com biztosítja, a lebonyolításra nekünk nincs ráhatásunk. A hiba az ő rendszerükben keletkezett, a helyzet megoldódásáig mi is szíves türelmét kérjük.

A vasárnapi árverésen már az árverési felület funkciói rendben működtek.


A tétel átvehető a Portobello aukciósházban - Múzeum krt. 27. Kapucsengő:10. II. emelet nyitva tartási idő az árverést követő héten H-P 11-17 óráig, azt követő 2 hétben 11-16 óráig, ezért kérjük jelezze átvételi szándékát telefonon az érkezés időpont egyeztetés miatt – 06703805044 v. 06703805045) , amennyiben a személyes átvételt választja (készpénz, kártya). 06.28-a után kérem minden esetben telefonon keressenek minket, hogy egy időpontot megbeszéljünk a tételek átasására, mert nincs folyamatos nyitva tartásunk. Van lehetőség banki átutalás utáni postázásra (DPD) – ez esetben pontos szállítási címet is kérünk.


Soron következő árverésünk:

  • Mike és Tsa és Portobello 104. árverés

Árverés időpontja: 2021. október

Árveréseinkre folyamatosan veszünk át becses antik könyveket, ritkaságokat, első kiadásokat, dedikált műveket, kéziratokat, bélyeget, fotókat, plakátokat, metszeteket, grafikákat, festményeket, műtárgyakat, ékszereket, porcelánokat, kerámiákat, és egyéb régiségeket, érdekességeket.

Beadási határidő következő árverésünkre: 2021. szeptember 15.


FONTOS! Nyomtatott katalógus nem készül! Csak az oldalról tölthető le az anyag vagy sokszorosított példányhoz irodánkban tud hozzá jutni.

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük árverésünkön!